Despre mine

Al X-lea rector al UTCN.

UTCN 2024 — O universitate
modernă

Îmi doresc o universitate în care studenții să-și găsească și împlinească așteptările și speranțele lor, având alături de ei, un corp didactic activ și implicat în a furniza cunoștințe de nivel și calitate ridicată.

Cu toții știm că schimbările majore au nevoie de timp, iar de aceea pentru cel de-al doilea mandat de rector la care candidez, îmi doresc pentru universitatea noastră îmbunătățiri de durată care să aducă performanță și stabilitate în planul educației, cercetării științifice, inovării și creației artistice.

Îmbunătățirea calității actului de educație
Digitalizarea universității
Internaționalizarea
Imbunătățirea infrastructurii
Modernizarea campusului
Întărirea relațiilor cu mediul socio-economic
Vasile Topa

Intrarea UTCN în EUt+🇪🇺

Universitățile partenere EUt+ sunt Universitatea de Tehnologie din Troyes (Franța), Universitatea de Științe Aplicate din Darmstadt (Germania), Universitatea de Tehnologie (Cipru), Universitatea Tehnică din Sofia (Bulgaria), Universitatea Tehnică din Dublin (Irlanda), Universitatea Tehnică din Riga (Letonia), Universitatea Politehnica din Cartagena (Spania) și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (România).

În topurile
rankingurilor universitare

VT

THE – Times Higher Education World University Rankings, una dintre cele mai prestigioase clasamente ale universităților din lume, a publicat miercuri 19 septembrie 2019, rezultatele pentru anul 2020. În clasamentul din anul 2019 a participat și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și a obținut o poziție 1001+.

Mirela Boțan

Purtător de cuvânt UTC-N

Se încarcă....